Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер беше няколко

...
Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер беше няколко
Коментари Харесай

Френският специалист д-р Пюсо разкри: Лекувано е сърцето на Шумахер. Уврежданията на мозъка му са необратими

Седемкратният международен първенец във Формула 1 Михаел Шумахер беше няколко дни в парижката болница " Жорж Пампиду ", като информациите гласяха, че е бил подложен на лекуване на мозъка със стволови кафези. Именитият немец продължава да бъде лекуван след злокобния ски-инцидент в курорта Мерибел преди пет години и половина. 

Един от най-големите експерти при лекуванията със стволови кафези - професор Мишел Пюсо, който е работил в екипа, грижил се за Шумахер във френската столица, разкри, че не му е провеждано лекуване на мозъка, тъй като уврежданията му в тази област са необратими. Оказа се, че е било лекувано сърцето на германеца, написа Блиц.
" Едва неотдавна имаше опити да се лекуват мозъчни увреждания със стволови кафези. Първоначалните резултати бяха забавни, само че след това изследванията замряха. За страдание, пациентите с мозъчни увреждания във вегетативно положение или в полусъзнание (б.р. - в каквото е Шумахер), са с необратими пострадвания и клетките в никакъв случай няма да могат да се възстановят ", уточни професор Пюсо. 
Той твърди, че в парижката болница " Жорж Пампиду " е било лекувано сърцето на Шумахер - против възможни възпаления, а също по този начин е евентуално да е бил третиран и против костни болести. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР