Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън сподели, че

...
Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън сподели, че
Коментари Харесай

Люис Хамилтън: Не ме интересува мнението на останалите, ще бъде вълнуващо да отида във Ферари

Седемкратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън показа, че не се интересува от мнението на останалите след новината, че от идващия сезон той ще кара за екипа на Ферари.

В дните преди Гран при на Китай британецът още веднъж засегна тематиката с прекосяването му при " черните кончета ", определяйки това му решение като " вълнуващо "

" Не считам, че би трябвало да разясня решението си. Знам чудесно кое е най-добре за мен. Не е имало миг, в който да се чудя и не ме интересува мнението на другите. До през днешния ден хората не стопират да ме наскърбяват и ще продължат до края на годината. Само аз знам кое е вярно за мен, а да отида във Ферари ще бъде вълнуващо ", съобщи Хамилтън.

Все още актуалният водач на Мерцедес приказва още и за това дали в миналото си е представял, че ще остане в спорта до 40-годишна възраст, като обърна и внимание на Фернандо Алонсо, чийто нов контракт с Астън Мартин ще го задържи във Формула 1, до момента в който той навърши 45.

" Никога не съм си мислел, че ще се състезавам до 40. Но животът е нещо необикновено. Въобще не чувствам, че приближавам тази възраст. Чувствам се към момента млад. Страхотно е, че Фернандо остава. Това значи, че аз не съм най-възрастният. Той е един от най-хубавите състезатели в този спорт ", приключи Люис Хамилтън.

От началото на 2024 година британецът надалеч не изживява най-хубавите си дни във Формула 1, като след първите четири съревнования през сезона той има в актива си едвам 10 точки, което е и най-лошият старт на акция в кариерата му.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР