Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън използва профила

...
Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън използва профила
Коментари Харесай

Люис Хамилтън: Време е да започна нова глава

Седемкратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън употребява профила си в обществените мрежи, с цел да разяснява за пръв път новината за прекосяването му във Ферари от 2025-а година.

За прехвърлянето на британецът при Скудерията се разбра в четвъртък вечер, като по този метод той на процедура оповести раздялата си с екипа на Мерцедес, за който Хамилтън се състезаваше през последните 11 години и завоюва шест международни трофеи.

В своето послание към почитателите Люис призна, че последните няколко дни и за самия него са били " луди ", само че изясни решението си от идната година да кара за Ферари като сбъдване на " още една детска фантазия.

Междувременно обаче 39-годишният водач бе безапелационен, че в идния сезон 2024 ще даде всичко от себе си за отбора на Мерцедес, за който той има 82 победи в 220 старта.

" Бяха няколко луди дни, които бяха изпълнени с цялостен набор от всевъзможни страсти. Време е да стартира нова глава в живота ми след 11 сезона в Мерцедес. Ще се причисля към Ферари през 2025 година. Чувствам се извънредно благополучен от това, което реализирах в Мерцедес. Мечтаех за това от дете, само че в този момент ще мога да извърша още една детска фантазия. Решението беше взето извънредно мъчно, тъй като Мерцедес е голяма част от живота ми още 13-годишна възраст. Все още не мисля за 2025 година. На 100 % съм предан на сегашните ми задания и провокации. Искам да оказвам помощ на Мерцедес да печели още ", написа Люис Хамилтън.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР