Седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е преминал успешно

...
Седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е преминал успешно
Коментари Харесай

Операцията на Шумахер успешна, вече е в съзнание

Седемкратният първенец във Формула 1 Михаел Шумахер е минал сполучливо интервенцията, за която преди два дни постъпи в парижка болница и към този момент е в схващане, оповестява The Sun. Шумахер бе настанен в болничното заведение " Жорж Помпиду " за „ скрито лекуване “, както оповестиха в началото френски медии. Впоследствие се оказа, че му следва трансплантация на стволови кафези, ръководена персонално от светилото в кардиохирургията Филип Менаж .

Това е относително нова намеса в тази област на медицината, а френският експерт е най-хубав в нея, и по думите му тя “може да прави чудеса ”. Според предварителни мнения, при Шумахер се разчита с нея да се усъвършенства положението на имунната му система.

" Той е под моя грижа. Мога да ви уверя, че е в схващане ", споделя сестра от болничното заведение, представена от The Sun.

В поддръжка на думите й, изданието оповестява, че са били разрешени и свиждания при пациента. Бившият управител на " Ферари " във Формула 1 Жан Тод е посетил Шумахер и е бил 45 минути при него.

50-годишният Михаел Шумахер получи тежка травма на главата, при рухване със ски във френския курорт Мерибел през декември 2013 година

Шампионът от Формула 1 претърпя мозъчна интервенция в клиника в Гренобъл, Франция, и по-късно беше подложен в здравна индуцирана кома. През юни немски играч се разсъни от комата и беше изместен от клиниката в рехабилитационно заведение в Лозана, Швейцария. Няколко месеца по-късно Шумахер беше изместен в дома си, защото положението му се усъвършенства, само че досега няма негова обществена поява, даже и под формата на фотоси.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР