Седемкратният шампион във Формула 1 Луис Хамилтън е свързван с

...
Седемкратният шампион във Формула 1 Луис Хамилтън е свързван с
Коментари Харесай

Луис Хамилтън е готов да премине към Ферари в бомбено преминаване във Формула 1

Седемкратният първенец във Формула 1 Луис Хамилтън е свързван с шокиращо прекосяване от Мерцедес във Ферари през идната година, съгласно известия в четвъртък.

Sky Sports News сподели, че Хамилтън ще напусне Mercedes след сезон 2024 и ще размени Карлос Сайнц младши във Ferrari. Не цитира никакви източници.

Daily Mail също сподели, че договорката ще се реализира, до момента в който motorsport.com сподели, че към момента не е подписана договорка, само че договарянията са в напреднал стадий и могат да бъдат завършени тази седмица.

Когато се свързаха с Асошиейтед прес, Mercedes и Ferrari отхвърлиха да разясняват дали Хамилтън ще се причисли към Ferrari.

Този ход би изненадал доста наблюдаващи на Формула 1, защото 39-годишният английски водач подписа нов двугодишен договор миналото лято до 2025 година, макар че остава неразбираемо дали договорката съдържа уговорка за освобождение.

Хамилтън завоюва шест трофеи с Мерцедес за седем години от 2014-20 година и загуби шампионата за 2021 година от Макс Верстапен от Р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР