Седемгодишно момиче наръга убиеца на майка си в източното руско

...
Седемгодишно момиче наръга убиеца на майка си в източното руско
Коментари Харесай

Дете на 7 години наръга убиеца на майка си в Русия

Седемгодишно момиче наръга килъра на майка си в източното съветско село Зона, съобщи РИА Новости.

Полицаи откриха през вчерашния ден тялото на 44-годишната жена и пийнал юноша в една от къщите в селището. Както откриха следователите, 18-годишният мъж е влезнал в жилището за обир, а домакинята го заварила на мястото на престъплението. Изплашен, че дамата ще извика полиция, той е избягал, само че по-късно се е върнал с нож в ръка. Отначало младежът е отправял закани към жертвата, а след това използвал хладното оръжие. Жената е умряла от раните си.

Свидетелка на страшната сцена е станала 7-годишната щерка на убитата. Момиченцето е взело кухненски нож и проболо няколко пъти нарушителя. В отговор той също й нанесъл няколко удара. Детето бе настанено в локална болница без заплаха за живота. Бащата по време на ликвидиране на своята брачна половинка е бил на работа

Съселяни описаха, че фамилията, с две деца, е релативно заможно и имало две деца. Други поданици показаха, че 18-годишният мъж е работил като пастир. Той е имал е психологични отклонения и в никакъв случай не са го виждали в нетрезво положение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР