Седемгодишно момиче е с отхапани част от носа, ухото и

...
Седемгодишно момиче е с отхапани част от носа, ухото и
Коментари Харесай

Момиче на път от училище е с откъснати нос и ухо от глутница кучета

Седемгодишно момиче е с отхапани част от носа, ухото и бедрото си по време на жестока офанзива от глутница кучета до момента в който се прибираше от учебно заведение.

Майката на Сумая Фара Али обезверено се бори с кучетата, които нападнаха щерка й, откакто слезе от учебния рейс на 8 февруари в Сейнт Пол, град в Минесота. Съседи и други възпитаници се втурнаха да оказват помощ на бедното момиче и да изплашат кучетата.

Спешните служби бяха извикани на мястото и откриха, че Сумая страда от голям брой ухапвания от куче по крайници и главата. Тя се прибирала от автобусната спирка с майка си, когато сред пет и седем кучета излезли от двора и нападнали момичето.

Съседът Джон Албърт приказва с локалния новинарски уебсайт Kare 11 за случая. Синът му дойде у дома, откакто потегли пешком от същата автобусна спирка като Sumaya и сподели на Джон за огромен брой кучета на открито.

Прочетете повече: Полицията арестува XL Bully, откакто притежателят „ не съблюдава новите закони, с цел да има специфични лиценз за куче'
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР