Седемгодишно момче от Източен Лотиан беше диагностицирано с мозъчен тумор

...
Седемгодишно момче от Източен Лотиан беше диагностицирано с мозъчен тумор
Коментари Харесай

Разбито сърце на майка като син, 7, диагностициран с мозъчен тумор след пътуване до болница за болки във врата

Седемгодишно момче от Източен Лотиан беше диагностицирано с мозъчен израстък след посещаване в болничното заведение за болки във врата.

Мейсън Макензи се разсъни един ден през януари, некадърен да се движи заради болежка във врата, което накара майка му, Карли Макензи, на 26 години, да се обади на персоналния доктор за среща. Мейсън обаче не можеше да стане от леглото, с цел да участва на срещата, тъй че Карли го заведе в AandE. Лекарите откриха, че Мейсън има тортиколис, конвулсия на врата, и му дадоха извършения, които да прави вкъщи.

Карли загатна, че Мейсън също има главоболие, което съгласно нея е обвързвано с неговия аутизъм. Болницата Sick Kids реши да направи ядрено-магнитен резонанс на главата, подобаващ за деца, през февруари, единствено с цел да се увери, че всичко е наред.

Но светът на фамилията се обърна с главата надолу, когато резултатите от ЯМР демонстрираха, че Мейсън има мозъчен израстък от лявата страна на мозъка си. Това, което беше изключително шокиращо, беше, че признаците на главоболие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР