Седем учители и един възпитаник на Заедно в час в

...
Седем учители и един възпитаник на Заедно в час в
Коментари Харесай

Заедно в час търси още учители и училища партньори

Седем учители и един ученик на „ Заедно в час ” в три партньорски учебни заведения преподават в област Пазарджик по програмата сега. Още 10 дни остават до крайния период за кандидатстване за нови участници.

Одобрените претенденти ще стартират работа в учебно заведение през септември 2018 година, а преди този момент ще преминат интензивна лятна подготовка. От началото на тазгодишната акция досега интерес към програмата са показали над 3 хиляди души.

Всички образователни заведения от област Пазарджик могат до 13 април да станат учебни заведения сътрудници „ Заедно в час ”, като попълнят поръчки за нови учители за идната образователна година.

Програмата работи за това всяко дете в България да има достъп до качествено обучение и опция да осъществя капацитета си, без значение от средата, в която живее, и социално-икономическия си генезис. Организацията оказва помощ нови хора – сполучливи експерти и завършващи студенти, да влязат в системата на българското обучение и да работят дълготрайно за позитивна смяна и понижаване на просветителното неравноправие в страната.

Новите участниците, които могат да аплайват до 25 март, ще преподават две години в учебни заведения сътрудници на организацията в някой от 12 района, измежду които и Пазарджик.

За кандидатстване не е необходим предходен преподавателски опит, нито авансово добита професионална подготовка “учител ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР