Седем партии влизат в 48-я парламент, но те са едновременно

...
Седем партии влизат в 48-я парламент, но те са едновременно
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Седем скарани партии в парламента, задават се нови избори

Седем партии влизат в 48-я парламент, само че те са по едно и също време толкоз слаби и толкова непримирими една с друга, че животът му най-малко към този момент наподобява, че ще бъде къс. По всичко проличава, че се задават нови предварителни избори, освен това - съвсем скоро.

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, на който съгласно някои наблюдаващи вотът е дал " ключа " към вероятно държавно управление, изключи коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Тя би изкарала хората на улиците и би задълбочила политическата рецесия, предвижда той.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков също изключи компромис за коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи и упрекна за второто място на партията си инфлацията.

На фона на политическата рецесия в страната президентът Румен Радев изясни, за какво България единствена не се е включила към декларация на девет страни от Източна Европа за приемане на Украйна в НАТО. " Решение за присъединение на Украйна към НАТО би трябвало да бъде взето едвам след изработването на ясни параметри за мирното споразумяване на спора сред Русия и Украйна, които да бъдат признати и приложени и от двете воюващи страни ", се споделя в оповестена през днешния ден позиция на президента. 

А украинските войски означиха през днешния ден основни нови триумфи против съветския агресор на изток в Харковска област и в Донбас и на Юг в Херсон.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР