Седем отбора ще участват на Балканиадата по волейбол в София

...
Седем отбора ще участват на Балканиадата по волейбол в София
Коментари Харесай

Седем отбора идват за Балканиадата за юноши в София

Седем тима ще вземат участие на Балканиадата по волейбол в София за юноши до 17 години. Форумът ще се организира от 3 до 7 юли (сряда - неделя) в столичната зала " Христо Ботев ". Надпреварата ще се яви като генерална подготовка и контролни срещи за младите ни национали преди старта на Европейското състезание в същата възраст, на което България е хазаин от 13 до 21 юли, още веднъж в столицата.

В разногласието за балканската купа се впускат България, Гърция, Турция, Сърбия, Молдова, Черна гора и Румъния. Участниците са разграничени в две групи, едната с четири отбора, другата с три.

Група А: БЪЛГАРИЯ , Молдова, Сърбия, Гърция
Група В: Турция, Черна гора, Румъния

В групите се играе всеки против всеки. Първите два от всяка група оформят крайна четворка, в която се играе на кръст. Победителите спорят за златото, победените за бронзовите оценки. Останалите играят за систематизиране на местата от 5-о до 7-о.

Националният тим на България, който е воден от Мартин Стоев, е балкански първенец от 2018 година от шампионата в Турция. Сега младите ни национали ще излязат да защитят купата си пред лична аудитория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР