Седем от пострадалите в снощната катастрофа на АМ Тракия остават

...
Седем от пострадалите в снощната катастрофа на АМ Тракия остават
Коментари Харесай

7 от пострадалите в катастрофата с микробус на Тракия остават в болница

Седем от потърпевшите в снощната злополука на Автомагистрала Тракия остават в лечебните заведения в Ямбол, Сливен и Бургас. Все още с заплаха за живота са двама от пасажерите в преобърналия се микробус.

Ямбол

Най-тежко е положението на 14 годишно момче, пътувало в авариралия автомобил.
доктор Пламен Майсторов, ОАИЛ, МБАЛ „ Свети Пантелеймон “, Ямбол: При нас има един пациент от злополуката – Стоян - на 14 години е детето. Момчето е в тежко положение, сега е с мозъчен оток, в безсъзнание, към момента е доста рано да се каже какво ще се случи от тук насетне. За в този момент това е положението, относително устойчиво.
Една от пътничките още нощес беше превозена в отделението по неврохирургия в Бургаската болница със счупени шийни прешлени. Още трима потърпевши са настанени в ямболската хирургия.
доктор Антон Мусиевски, хирург, МБАЛ „ Св. Пантелеймон “: При нас в хирургията са три дами. С множествено разтърсване и трите, и с няколко фрактури. Без заплаха за живота най-малко за в този момент.
В положително положение са настанените в сливенската болница мъж и жена. Всички потърпевши от случая на автомагистралата са здравно неосигурени, оповестиха от ямболската болница. Продължава следствието на аргументите за злополуката.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР