Седем от осем финала постигнаха Боряна Калейн, Катрин Тасева и

...
Седем от осем финала постигнаха Боряна Калейн, Катрин Тасева и
Коментари Харесай

7 от 8 финала за България в индивидуалното в Баку, грациите взеха 2 квоти за Евопейското през 2020-а

Седем от осем финала реализираха Боряна Калейн, Катрин Тасева и Невяна Владинова на Европейското състезание в Баку (Азербайджан). Грациите ни също по този начин завоюваха две квоти за шампионата на Стария континент следващата година, осведомят от федерацията.

Катрин Тасева сподели доста мощна игра в третия спортен ден на шампионата. Кати ще се бори за медалите на бухалки и лента с трети по мощ оценки. Тасева реализира 22.125 точки на бухалки, а за прелестната си лента получи 19.950. Преди ден грацията ни реализира резултат от 21.600 на топка, което също е трета оценка на този апарат.

Боряна Калейн също ще играе на три финала – в събота тя влезе във финала на лента с шеста по мощ оценка (18.750), след едно изпускане, а в петък след шеметна игра на обръч и топка се класира с две втори по мощ оценка за финалите на двата уреда - 21.600 за обръч и 22.100 за топка.

Невяна Владинова се класира за финала на обръч преди ден със седма оценка - 20.400.

Припомняме, че на Европейското няма многобой. Грациите ни играха общо 8 съчетания за отборната конкуренция, където се борят с ансамбъла за девойки. Изиграванията при индивидуалистките обаче се явяваха подготовка за финалите в неделя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР