Седем оферти постъпиха в рамките на крайния срок за подаване

...
Седем оферти постъпиха в рамките на крайния срок за подаване
Коментари Харесай

Отвориха офертите за доставка на нови линейки

Седем предложения постъпиха в границите на крайния период за подаване на оферти по социална поръчка с предмет: „ Доставка на 400 броя медицински транспортни средства (линейки) с нужното съоръжение, по отношение на огромен капиталов план за рационализация на незабавната здравна помощ, по предпочитана ос 4 „ Регионална здравна инфраструктура “ на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година “.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

Седемте предложения бяха обществено отворени през днешния ден в Министерството на здравеопазването от комисия, назначена от възложителя. Предложения по обособени позиции 1 и 4 (стандартни коли за спешна помощ и такива за интензивни медицински грижи) постъпиха от „ Автомотор Корпорация “ АД; „ Омникар Ауто “ ООД; „ Илина Кар Къмпани “ ЕООД; „ София Франс Ауто “ АД; „ Ауто Франс 3000 “ ООД; „ Ауто Италия “ ЕАД и „ Мото-Пфое “ ЕООД.

След като комисията завърши работа по прегледа на наличието на постъпилите предложения и оценка на техническите параметри, ще бъдат отворени ценовите оферти на претендентите в публичната поръчка.

Офертни оферти не постъпиха за обособени позиции 2 и 3 (линейки с висока проходимост). Министерството на опазване на здравето още в границите на деня ще организира среща с представителите на автомобилния бизнес, с цел да разбере аргументите, които са ги попречили да аплайват по тези две позиции. Здравното ведомство ще пристъпи към подготовка на ново техническо задание за доставка на високопроходими коли за спешна помощ. Целта на министерството е новата социална поръчка да бъде стартирана в най-кратки периоди.

Предвиденият бюджет на публичната поръчка за всички обособени позиции е в размер на 48 671 650 лв. без включен Данък добавена стойност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР