Седем нови пейки бяха монтирани от служители на Градини и

...
Седем нови пейки бяха монтирани от служители на Градини и
Коментари Харесай

Нови пейки в градинката срещу Сточна гара

Седем нови пейки бяха инсталирани от чиновници на „ Градини и паркове “ в градинката против Сточна гара. Те са дарени от пловдивската компания „ Анди “ като част от самодейностите по случай 30-годишнината от нейното основаване.

„ По този метод се включваме и в акцията на общината „ Чисто зелено “, която намира необятен отзив измежду компаниите в „ Тракия икономическа зона “. Обърнахме се към дирекция „ Екология “, а с „ Градини и паркове “ към този момент обсъждаме в кои други зелени пространства да бъдат сложени още пейки, тъй че да станат общо 30 на брой “, показа притежателят на „ Анди “ Светозар Андреев.

Директорът на „ Градини и паркове “ Веселин Козарев означи, че от ден на ден компании интензивно способстват за облагородяването на зелената градска среда – подаряват дървета и пейки, а десетки техни чиновници се включват в пролетните и есенни акции за засаждане на декоративна растителност. По думите му огромна заслуга за положителното партньорство с водещи компании от разнообразни сектори има изпълнителният шеф на клъстер „ Тракия икономическа зона “  Катя Стайкова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР