Седем месеца след като лъсна без дрехи на предизборни плакати

...
Седем месеца след като лъсна без дрехи на предизборни плакати
Коментари Харесай

Кандидат-кметица напира за плеймейт

Седем месеца откакто лъсна без облекла на предизборни плакати за кметски избори, претендент – кметицата на Момин проход Диана Габровска се готви да кандидатства за присъединяване в еротичния конкурс „ Мис Плеймейт ”, научи HotArena.

Документите й към този момент са признати, а претендентките ще бъдат показани публично на 24 юли в морския курорт Слънчев бряг. Самата Диана споделя, че присъединяване й е премеждие, само че и провокация към тези, които по-рано са я сочели с пръст.

„ За мен да взема присъединяване в „ Мис Плеймейт ” е ново премеждие и най-много провокация към всичките ми съдници, които не се измориха да ме наскърбяват и атакуват.

Бих се радвала повече дами, работещи майки като мен да не се тормозят от телата си и да имат смелостта да счупят клишетата. ”, споделя тя.

И добавя, че се надява тази смяна в държанието й да накара повече хора да бъдат по-широко скроени, написа " България през днешния ден ".

Нейните фотоси без облекла бяха публикувани дни преди локалния избор, а Габровска по-късно показа, че е била жертва на офанзива, защото фрагментите били направени от половинката й, само че разпространението им в интернет е било нелегално.

От екипа на Плейбой оповестиха, че акцентът на шоуто тази година ще бъде неналичието на рамки.

„ Целим многообразие. Всяко момиче, което желае да се състезава, може да си подаде кандидатурата. Диана е страхотна, тя е майка–едно е да си яка на 18 години, а напълно друго - в зрелост. Финалът ще е през ноември, още не можем да обявим дата поради болестта. Момичетата ще бъдат 12 на брой, а най-любопитното ще бъде показано във визитките им ", разясняват от екипа на надпреварата.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР