Седем месеца хаос и бездействие и за 48 часа отнемат

...
Седем месеца хаос и бездействие и за 48 часа отнемат
Коментари Харесай

ВМРО: Служебният кабинет се провали и с управлението на коронакризата. Мерките са социален геноцид. Оставка на Кацаров!

Седем месеца безпорядък и безучастие и за 48 часа лишават съществени конституционни права на българите. Настроиха всеки против всеки. Безсилие и отпадналост е! Ние от Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване, при ясното схващане, че не поддържаме истеричното антиваксърство, горенето на маски и всевъзможни сходни други нервности и антихуманен популизъм, свързани с ковид, изрично се разгласяваме срещу безпринципното налагане на ограничения от страна на служебното държавно управление, оповестяват от партията.

С въвеждането на зеления документ на процедура за всички обществени действия, отвън домашното битуване на българите, държавното управление на Радев лимитира съществени човешки права, залегнали в глава втора на Конституцията на Република България.

И го прави безочливо и без никакъв опит даже да организира съответна имунизационна акция в страната. Седем месеца изтощение и съвсем нулева имунизация и като резултат – рекорден брой болни и умряли. И типично по болшевишки – ограничавания за към 80 % от българите.

А жители към този момент се готвят да стачкуват против страната и против заведения, които им желаят документ. Заведенията се канят да стачкуват против страната. Лекари стачкуват против новите ограничения, тъй като считат, че няма да се съблюдават. Неваксинирани се питат за какво са дискриминирани за сметка на имунизираните. А преболедувалите все по този начин не са изцяло обхванати в облекченията. Всички се питаме за какво администрацията, да вземем за пример, остава отвън ограниченията.

Честито! Настроихте всеки против всеки!

Ами това си е чист неуспех, госпожи и господа служебни министри. Имате 20 % имунизирани. Хората не Ви имат вяра. Държавата ври и кипи от антиваксърски течения, които настояват, че неведоми сили желаят да ни чипират, а Вие въвеждате зелен документ действително за цялата гама от обществени действия на българина без даже да сте си създали труда, сред „ изчегъртванията “ в страната, да извършите най-малко някаква работеща имунизационна акция. И като край вършиме имунизацията наложителна, с цел да живеят обществено едвам 20% от хората в страната. Това е не просто неуспех. Това е обществен геноцид!

В Конституцията категорично е казано, че:

„ Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на изтезание, на грубо, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.

(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото непринудено документално единодушие.

Чл. 30. (1) Всеки има право на персонална независимост и цялост.



Чл. 32. (1) Личният живот на жителите е ненарушим. Всеки има право на отбрана против противозаконна интервенция в персоналния и фамилния му живот и против посягане върху неговата чест, достолепие и положително име. “

Прилагаме и забавна част от позицията на члена на националното управление на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди, която той разгласява във Facebook профила си:

Господа Радев и Кацаров, тъй като сте чели деликатно тази литература, ще перифразираме Ханчев и неговия „ добър възпитаник “.

Мълчахте, когато умираха по 10 дневно

Мълчахте, когато умираха по петдесет дневно

Мълчахте, когато умираха по 100 дневно

Мълчахте и когато стигнаха двеста…

Но през днешния ден трябваше да замълчите! Защото няма да получите отличен в час по величие! Днес показахте на процедура по какъв начин не би трябвало да се ръководи.

Ето и цялостния текст на позицията:

Господа Радев и Кацаров,

Понеже сте чели деликатно тази литература, ще преразказвам Ханчев и неговия „ добър възпитаник “

Мълчахте, когато умираха по 10 дневно

Мълчахте, когато умираха по петдесет дневно

Мълчахте, когато умираха по 100 дневно

Мълчахте и когато стигнаха двеста…

Но през днешния ден трябваше да замълчите! Защото няма да получите отличен в час по величие!

Днес показахте на процедура по какъв начин не би трябвало да се ръководи.

Недопустимо е решението на служебния министър на опазването на здравето за въвеждане на зелени документи. Недопустимо беше и назначението му, изключително във второто държавно управление, тъй като този човек потвърди, че не може да ръководи рецесията още от първото си предопределение. Допълнително възмущаващ факт е, че той стана прочут със свои изявления против ограниченията още предишното лято, а през днешния ден е на позиция самичък да дефинира такива. Разбирам, че в изборна конюнктура не можете да пандизите бизнесите, тъй като това не е потребно за акцията. Но не разбирам неуместното безмълвие цяло лято. Кампанията по имунизация беше съвсем прекъсната, а здравното министерство измисли да подарява часовници против имунизация.

Томбола!

Томбола с живота и здравето на хората! Още тогава Кацаров трябваше да си тръгне. Но остана! И откакто мълча месеци наред и не направи нищо да овладее рецесията, която стартира още при започване на септември, през днешния ден разгласи безусловно несъответстващи ограничения. Без да се съобрази с това, че даже в случай че през днешния ден някой реши да се имунизира, ще получи годен документ едвам след 45 дни. Без да се съобрази с това, че доста хора не могат да се имунизират заради медицински индикатори. Без да се съобрази с това, че има доста хора, които са преболедували, само че преди повече от шест месеца, и сега имат доста мощен имунен отговор и имунизацията им е противопоказна. Без да се съобрази с това, че доста хора са преболедували, само че не са регистрирани в системата. Това са единствено част от случаите на хора, които желаят да се имунизират или да получат зелен документ, само че нямат тази опция. А какво остава за тези 80 % български жители, които не желаят да се имунизират и не бяха стимулирани от часовника подарък?

Ние от Вътрешна македонска революционна организация настояваме неотложно здравните управляващи да се откажат от въвеждането на зеления документ. Освен че въвеждането на такива ограничения е в несъгласие с Конституцията, то е и сегрегация. Сегрегация, която припомня за други времена! Настояваме за незабавна оставка на здравния министър. Която с изключение на закъсняла е и наложителна! Настояваме да бъде назначен нов здравен министър, който да организира вярна, целенасочена и съобразена с нашите условия политика за излизане от рецесията.

Господин президент, през днешния ден успяхте най-накрая да влезете в ролята си на обединител на нацията. Обединихте всички против назначения от Вас здравен министър, а от това и против себе си! Време е да чуете народа, тъй като всяка гражданска война стартира тогава, когато властта спре да слуша хората. В идващата ужасяващо тежка зима, поради спекулативното повишаване на цените, прибавянето на в допълнение напрежение ще взриви обществото. А това ще бъде пагубно за страната.

Припомняме, че и по време на дебатите за зеления документ в Екологичен потенциал българският представител в Екологичен потенциал и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки беше срещу въвеждането на зелен документ, заради фрапантното нарушение на човешки права.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР