Седем мъже и жена са били доведени в управленията в

...
Седем мъже и жена са били доведени в управленията в
Коментари Харесай

8 души са задържани за притежание на наркотици в Хасковско

Седем мъже и жена са били доведени в ръководствата в Хасково, Харманли и Димитровград за държане на дрога, оповестиха от ОДМВР-Хасково. Вчера чиновници са провели профилирана интервенция по линия на противопоставяне на незаконни действия свързани със съхранението и разпространяването на опиати.

В ръководството на регионалния град са били мъже на 37г. и 16г., 35г. и 27-годишна. В дома на дамата са открити 10 грама канабис, 19 грама кристал за пушене и електронна везна. Младежът е бил хванат с грам бяло кристално вещество към локално учебно заведение. 37-годишният е тестван с мотопеда си, в чиято празнина до кормилото са открити 10 грама бяло вещество, а в последвала инспекция в дома му – още грам марихуана, грендер и електронна везна.

С грам кристал за пушене е хванат мъжа на 35г. В районно управление (на МВР) Харманли са били двама на 23г. и 38г., в чийто облекла са открити общо 3 грама канабис.

Димитровградските криминалисти също са открили двама с дрога. У мъжете на 20г. и 46г. е открита общо 11,9 грама марихуана и 10 саморъчно свити цигари от същия опиат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР