Седем мъже и една жена са задържани от служители на

...
Седем мъже и една жена са задържани от служители на
Коментари Харесай

Седем мъже и жена са арестувани след спецакция на полицията

Седем мъже и една жена са арестувани от чиновници на полицейските ръководства в Пазарджишко след профилирана полицейска интервенция против производството, разпространяването и притежаването на наркотични субстанции, оповестиха от полицията.

Криминалисти от Районното ръководство в Панагюрище направили претършуване в жилищата на 44-годишен мъж и 38-годишна жена от Панагюрище и млад​еж на 21 години от Стрелча. Там чиновниците на реда разкрили общо към 73 грама суха зелена листна маса, която се оказала канабис.

Екипи на Районното ръководство в Пещера ревизирали къщата на 32-годишен гражданин на родопския град. Там били открити 44 стъклени шишенца с към 240 мг метадон, една електронна везна, два газ-сигнални револвера и пълнител с 12 патрона за тях.

Колегите им от бранш „ Криминална полиция “ при Районното ръководство в Пазарджик осъществили инспекции на два адреса в регионалния град. Така било открито, че 22-годишен от регионалния град и негов 40-годишен съгражданин съхраняват към 2.2 грама амфетамин.

Служители от полицейския сектор в Белово разкрили в жилището на 29-годишен локален гражданин неголямо количество марихуана.

Полицаи от РУ-Велинград намерили в двора на 60-годишен велинградчанин две растения с марихуана, всяко с височина от към 1.5 метра. Дрогата е предадена непринудено от притежателя и.

И осмината, у които са открити наркотични субстанции, са арестувани в арестите на районните ръководства в района, по отношение на тях се водят досъдебни производства.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР