Седем коли изгоряха само за ден в Монтана, съобщиха от

...
Седем коли изгоряха само за ден в Монтана, съобщиха от
Коментари Харесай

Гореща нощ! Седем коли изгоряха за една вечер в Монтана

Седем коли изгоряха единствено за ден в Монтана, оповестиха от полицията в регионалния град. Първият пожар на автомобил е изникнал към 4 часа сутринта на 30 декември в квартал „ Извора “ 85, покрай изложбената зала, за което осведомителна организация BulNews.bg писа първа. Пред блока са били запалени три леки коли – „ Ауди А3 “, благосъстоятелност на 33-годишния Младен Иванов от Монтана, „ Фолксваген Пасат “, благосъстоятелност на 48-годишния С.С., само че употребен от Младен Иванов и лек автомобил „ Пежо 307 “, също благосъстоятелност на Младен. Мъжът е наследник на предприемача Иван Георгиев-Цолето.
В разследване на пожара са наранени и паркираните наоколо „ Фолксваген Пасат “, благосъстоятелност на К.К. на 67 години и лек автомобил „ Рено Туинго “, благосъстоятелност на 31-годишния К.П. от Монтана. Огромните пламъци са счупили и прозорците на близката тераса. Полицията е направила оглед и е формирано досъдебно произвеждане. Причините за пожара и размера на вредите са в развой на изясняване.
В края на деня, към 21.30 часа е изгорен изцяло още един автомобил в Монтана. Той се е запалил пред новия магазин „ Богат Беден “. При пожара в „ Фолксваген Голф 3 “, благосъстоятелност на Х.Р., е обиден и лек автомобил „ Рено Каптюр “. Изгорял е челен ляв фар, калник и част от ризница. Предполагаемата причина за пожара в техническа нередовност, прибавят от полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР