Седем кандидати за кмет на Плевен в предстоящите местни избори

...
Седем кандидати за кмет на Плевен в предстоящите местни избори
Коментари Харесай

ГЕРБ – Плевен номинира седем кандидати за кмет на градa

Седем претенденти за кмет на Плевен в идните локални избори номинира довечера общинското заседание на ГЕРБ в регионалния град. Сред тях са регионалният шеф на Плевен Мирослав Петров, ръководителят на плевенския Общински съвет Мартин Митев, зам.-председателят на локалния парламент Петя Василева, общинските съветници от групата на ГЕРБ Владислав Монов, Йордан Грижов и Дарин Ангелов. Седмият номиниран е Александър Николов.  
Интересът към събранието за номинациите на кандидат-кметове и претендент общински съветници се оказа огромен. Зала „ Плевен ” на регионалната администрация се изпълни със стотици членове и симпатизанти на ръководещата партия.
Събранието стартира с предстояща вест. Красимир Велчев, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, заяви, че досегашният регионален координатор на партията в Плевен – депутатът Владислав Николов, повече няма да извършва тези функционалности.
Причината е незадоволителните изборни резултати на ГЕРБ в района и позволеното разделeние на лагери в локалната конструкция на партията. Новият регионален координатор е регионалният шеф Мирослав Петров.
При гласуването за всеки от номинираните за претенденти на ГЕРБ в кметските избори в Плевен най-вече гласове събра Йордан Грижов – 233 души го поддържаха. На второ и трето място са Мартин Митев – с 209 гласа, и Петя Василева – със 179 гласа. Най-слаба поддръжка получи Александър Николов – с 28 гласа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР