Седем издирвани с червена бюлетина бандити са заловени при мащабна

...
Седем издирвани с червена бюлетина бандити са заловени при мащабна
Коментари Харесай

Седем разбойници с червена бюлетина спипаха във Варна

Седем търсени с алена бюлетина бандити са хванати при огромна спецоперация за противопоставяне на битовата престъпност, извършена във вторник, оповестиха от Областната дирекция на МВР-Варна.

Служителите на реда са иззели и огромно количество дрога от вкъщи на пласьор в с. Старо Оряхово. Къщата на дилъра била обискирана, откакто наркоман признал, че постоянно купува дрога от него.

При инспекцията били открити над 2,3 кг марихуана, 302 грама хашиш, 21 грама метамфетамини, електронна везна и оборудвана като наркооранжерия стая. Собственикът на парцела – престъпно проявен и осъждан за пласмент на опиати мъж на 42 година, е арестуван и против него е формирано досъдебно произвеждане.

В рамките на акцията в района са били тествани 1812 индивида и са разкрити 14 закононарушения, най-вече обири и грабежи. Образувани са 15 досъдебни и 5 бързи производства. На построените контролно-пропусквателен пункт са тествани 1234 автомобила. Полиция и жандармерия са обходили 49 сборища на престъпно проявени.

Заедно със чиновници на Регионалната дирекция по горите, Инспекцията по труда, Комисията за отбрана на потребителите, Регионална инспекция за опазване на околната среда и Областната дирекция за сигурност на храните са осъществени проверки в 19 пункта за изкупуване на черни и цветни метали, 49 заложни къщи, 29 автоморги и сервизи, 31 питейни заведения и 64 магазина.

Шест акта са формирани на фабрика за хранителни артикули, като по случая е формирано и досъдебно произвеждане за предложение на артикули, застрашаващи здравето на потребителите.        
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР