Седем години след като звездата от PGA Golf Tour Рори

...
Седем години след като звездата от PGA Golf Tour Рори
Коментари Харесай

Двойки знаменитости, които се разделиха след седем години, когато Рори Макилрой подаде молба за развод

Седем години откакто звездата от PGA Golf Tour Рори Макилрой се ожени за Ерика Стол на приказна женитба в Ирландия, двойката удостовери, че се развежда, само че ще съ- родител на щерка им Попи Кенеди Макилрой, на три години.

Двойката се срещна на Ryder Cup през 2012 година и се ожени през 2017 година Молбата за бракоразвод беше подадена в щатския съд на окръг Палм Бийч във Флорида в понеделник и четиримата Екипът на огромния победител излезе с изказване, в което разказва желанието му за „ оправдателен и другарски “ развой.

Те не са единствената двойка звезди, която се отхвърля след толкоз време, тъй че защо става дума седемгодишната марка, която нервира двойките?

Глобалната поп икона Марая Кери, на 55 година, и нейният другар, танцьор Брайън Танака, на 41 година, се срещнаха през 2006 година, когато Брайън беше един от аварийните й танцьори на турне.

Двойката не се събра до 2016 година, преди да се изплюе през 2023 година след седем години - съгласно известията, тъй като желаеха разнообразни не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР