Седем души са в болница след тежка катастрофа между селата

...
Седем души са в болница след тежка катастрофа между селата
Коментари Харесай

Тежка катастрофа край Видин, има много ранени*

Седем души са в болница след тежка злополука сред селата Арчар и Добри дол във Видинско, заяви източник на NOVA.

Сблъскали са се лека кола и бус. 22-годишният шофьор на буса губи надзор над ръководството.

ОБНОВЕНА: Шест души са потърпевши при злополуката на пътя Арчар - Добри дол. Инцидентът е затворил пътя сред двете села. Сигнал за него е получен към 15:30 часа на тел. 112, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин. 
Пострадалите са извозени с шест коли за спешна помощ до видинската болница. Трима от тях са с черепно-мозъчна контузия. В момента се правят прегледи и проучвания. Може би ще се наложи превозване до София, разяснява шефът на Центъра за незабавна здравна помощ във Видин доктор Станислав Поломски, представен от Българска телеграфна агенция
Инцидентът е станал след удар сред бус с пловдивска регистрация, пътуващ в посока Видин, и лек автомобил с видинска регистрация, пътуващ към село Добри дол. Към мястото незабавно са се насочили екипи на Центъра за незабавна здравна помощ, полицията и пожарната. Оперативната група на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи прави оглед на местопроизшествието.

Съветът към водачите е да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост по обходен маршрут: Арчар – Дунавци – Димово – Ружинци – Дреновец – Тополовец - Добри Дол и назад, молиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".  Трафикът се контролира от " Пътна полиция ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР