Седем души са пострадали при пътните произшествия на АМ Тракия

...
Седем души са пострадали при пътните произшествия на АМ Тракия
Коментари Харесай

7 ранени при двете катастрофи на АМ Тракия ВИДЕО

Седем души са потърпевши при пътните катастрофи на Автомагистрала " Тракия " през днешния ден, оповестиха от МБАЛ-Пазарджик.

Те са са признати в Спешно поделение на МБАЛ-Пазарджик, заяви заместник-началникът на Спешно поделение доктор Димитър Бакалов. От самокатастрофиралата кола поради спукана гума в болничното заведение са признати 23-годишен мъж и 25-годишната му брачна половинка и двегодишното им момиченце, както и 25-годишният водач на автомобила.



Има заплаха за живота на 48-годишния мъж, който бе ударен от товарен автомобил, до момента в който разговарял с служителите на реда, пристигнали на мястото на първата злополука. Той е с разнообразни фрактури по тялото и ампутиран ляв крайник над глезена. Реанимиран е в Спешно поделение и настанен в ОАИЛ.

23-годишен мъж е с контузия на гръден панер, а 25 -годишният водач е с травма на ребра и лява китка. 25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен.  И тримата са отказали хоспитализация.Двамата служители на реда, които са на 32 и 50 година са в положително общо положение. Те са освободени за домашно лекуване.

Малкото дете, което е черепно-мозъчна контузия и травма на белите дробове, е прегледано и превозено от екип на ЦСМП-Пазарджик към УМБАЛ “Свети Георги “ в Пловдив.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР