Седем души ранени при стрелба на фестивал в Бостън ,

...
Седем души ранени при стрелба на фестивал в Бостън ,
Коментари Харесай

Седем души ранени при стрелба на фестивал в Бостън

Седем души ранени при пукотевица на фестивал в Бостън, заяви полицията, на която се базира Агенция Франс Прес. Никой от седемте не е с заплаха за живота, прибавиха те. „ Огнестрелните оръжия са открити и са осъществени арести “, сподели полицията в североизточния град в малко изказване.


По-рано бостънската полиция предизвести, че трафикът ще бъде обиден от два парада в събота, свързани с годишния Карибски карнавал, като един стартира в 6:30 сутринта, а вторият часове по-късно. Полицията сподели, че е получила първото позвъняване за изстрели в 7:44 сутринта. Появиха се непроверени изявления в обществените медии, които демонстрират хора, които бягат от безредна улична сцена, като някои падат на земята.

Един човек почина по време на миналогодишния Карибски фестивал, оповестиха локални медии. Масовите стрелби са станали смущаващо постоянно срещани в Съединени американски щати, където има елементарен достъп до огнестрелни оръжия в множеството щати. В петък вечерта две дами бяха ранени от пукотевица в Чикаго по време на бейзболен мач от висшата лига. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР