Седем деца на служители от офис Плевен участваха със свои

...
Седем деца на служители от офис Плевен участваха със свои
Коментари Харесай

Талантливи деца на служителите от Офис на НАП Плевен, участници в конкурс за детска рисунка

Седем деца на чиновници от офис Плевен участваха със свои произведения в националния конкурс на Национална агенция за приходите „ Данъците, без които не можем “, който се организира през ноември в Национална агенция за приходите. От спечелилите в състезанието общо 13 деца – четири произведения са на деца на чиновници от офис Плевен. За поредна година с прелестните детски рисунки е изработен календарът на Национална агенция за приходите за 2022 година.

Директорът на офис на Национална агенция за приходите Плевен – Цветомила Потурлиева, поздрави участниците в състезанието за чудесното показване, пожела им да продължат креативния си път с безстрашие и неизменност. Талантливите деца получиха дарове и лакомства.

Рисунка на едно от децата, ще бъде привет от името на шефът на офис на Национална агенция за приходите Плевен – Цветомила Потурлиева за идните коледни и новогодишни празници. Картината е на Никола Ангелов -17 годишен, наследник на Маргарита Жиянова, Главен юрист в отдел " Обжалване " и в идващите дни ще бъде изпратена до институции, сътрудници и сътрудници на Национална агенция за приходите с пожелания за здрава, благословена и сполучлива 2022 година

Пожелаваме от сърце на всички сътрудници на Национална агенция за приходите и на нашите клиенти:

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

ЗДРАВА, БЛАГОСЛОВЕНА И УСПЕШНА 2022 ГОДИНА!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР