Седем държави от Европейския съюз - Испания, Румъния, България, Хърватия,

...
Седем държави от Европейския съюз - Испания, Румъния, България, Хърватия,
Коментари Харесай

България и още 6 държави в ЕС са с тревожни тенденции за COVID-19

Седем страни от Европейския съюз - Испания, Румъния, България, Хърватия, Унгария, Чехия и Малта - са " високо притеснителни " заради възходящата от, предизвести Европейският център за надзор и предварителна защита на болесттите (ECDC), представена от Агенция Франс Прес.
В последния отчет на организацията на Европейски Съюз, основана в Стокхолм, се споделя, че тези страни са " нараснали каузи на приетите в болница и тежките случаи " и " към този момент се следят възходящи или високи равнища на смъртните случаи... или са с вероятност да бъдат следени скоро ", заради разпространениетона вируса измежду по-стари хора, прецизира БГНЕС.
 И Втора британска езикова гимназия в София с първи случай на ковид И Втора британска езикова гимназия в София с първи случай на ковид
Ръководството на Втора британска езикова гимназия " Томас Джеферсън " в София заяви за първи открит с PCR тест случай на ковид...
в България са умряли 12 души, с 10 повече на дневна база, с което жертвите на COVID-19 у нас стават 779.
Активните случаи бележат растеж с 29 и към този момент са 4 637, а в лечебните заведения има нарастване на пациенти – 726, т.е. 10 души повече за денонощие. Броят на пациентите в интензивно поделение понижава до 29 души, т.е. 2 по-малко за последното денонощие.
Общо доказаните случаи на ковид в България към този момент са 19 283. Направени са общо 502 592 PCR теста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР