Седем борци с увреден слух ще представят България на предстоящото

...
Седем борци с увреден слух ще представят България на предстоящото
Коментари Харесай

Борците с увреден слух заминават за Световното първенство в Русия

Седем борци с повреден слух ще показват България на идното Световно състезание за младежи и мъже, което стартира на 11 юни и приключва на 19-ти. Шампионатът ще се организира в съветския град Владимир и ще вземат участие над 200 състезатели от 30 страни. Националите са на лагер в Национална спортна академия и организират ежедневни двуразови тренировки. За спаринг сътрудници са извикани и борци от клубовете НСА и Левски.

" Момчетата са добре готови и желая да благодаря на федерацията на глухите спортисти за това, че обезпечиха лагерите на Белмекен и НСА. Преди седмица се завърнахме от високопланинската база където бяхме 20 дни и свършихме доста работа. Помагат ни и борци, които упражняваме като треньори от други клубове, само че това е към този момент процедура и целим да имат повече конкуренция в подготвителната част. За медали не желая да приказвам и предвиждам, тъй като няма да е правилно, само че съм уверен, че ще се върнем с отличие от Русия. Пътуваме дружно с моя асистент Светослав Миленков и седемте ни борци в неделя за Москва и оттова с различен превоз до град Владимир. На Световно състезание всички желаят да се изяват и са оптимално съсредоточени, конкуренцията е повече от сериозна, само че и ние сме подготвени за идните борби в другите категории ", показа старши треньора на тима Денислав Чамишки.

Съставът на нашите:

Панайот Димитров - 55 кг.
Дилян Димитров - 61 кг.
Иван Стоилов - 70 кг. ( Панайот, Дилян и Иван ще се борят и в двата стила - типичен и свободен, както при младежите, по този начин и при мъжете)

Христо Кличуров - 74 кг, мъже (свободен стил)
Христо Павлов - 86 кг, мъже (свободен стил)
Ангел Ценов - 92 кг, мъже (свободен стил)
Павлин Христов - 125 кг, мъже (свободен стил)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР