Седем българи ще се качат на ринга във втория ден

...
Седем българи ще се качат на ринга във втория ден
Коментари Харесай

Седем българи на ринга на Странджа днес

Седем българи ще се качат на кръга във втория ден на 74-ото издание на Международния шампионат за Купа " Странджа ". Програмата ще бъде открита със срещата на Кирил Русинов (63.5 кг) и Дийн Кланси (Ирландия). Двамата ще боксират в 13:00 часа на кръг А. В същата категория, само че в 15-ия дуел на следобедната сесия ще забележим и Красимир Джуров, който ще се изправи против Айт Джугурта от Алжир.

Във вечерния сеанс от 18:00 часа предстоят още пет дуела с българско присъединяване. В шести мач на кръг Б, към 19:15 часа Росен Марков (67 кг) ще срещне Акаш (Индия). След него Пламен Янков ще боксира с Темирхан Тезек (Казахстан). По същото време, само че на кръг А Ясен Радев (54 кг) ще играе с Емануел Шемеза (Австралия). Програмата продължава с деветия дуел на кръг Б, в който Кристиян Димитров (86) ще срещне Шохжакон Абдулаев (Узбекистан). Българското присъединяване за деня ще закрие Николай Дишков (80 кг), който в 13-ия дуел на кръг А среща Хамбардзум Хакобян (Армения).

МТ " Странджа " се предава директно по b1b.box. Билети за шампионата могат да се закупят както от входа на зала " София ", по този начин и в мрежата на URBO. Цените за обособените дни варират от 20 до 30 лв.. Желаещите могат да закупят входен ваучър и за всички дни, който е на цена 95 лв.. Деца и възпитаници ще влизат гратис.
 Инински и шефът на европейския бокс откриха
Инински и шефът на европейския бокс откриха " Странджа "

Двамата си размениха почетни плакети
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР