Седем българи ще се качат на ринга във втория ден

...
Седем българи ще се качат на ринга във втория ден
Коментари Харесай

7 българи на ринга на Странджа днес

Седем българи ще се качат на кръга във втория ден на 74-ото издание на интернационалния шампионат за Купа „ Странджа “.

Програмата ще бъде открита със срещата на Кирил Русинов (63.5 кг) и Дийн Кланси (Ирландия). Двамата ще боксират в 13:00 часа на кръг А. В същата категория, само че в 15-ия дуел на следобедната сесия ще забележим и Красимир Джуров, който ще се изправи против Айт Джугурта от Алжир.

Във вечерния сеанс от 18:00 часа предстоят още пет дуела с българско присъединяване. В шести мач на кръг Б, към 19:15 часа Росен Марков (67 кг) ще срещне Акаш (Индия). След него Пламен Янков ще боксира с Темирхан Тезек (Казахстан).

По същото време, само че на кръг А Ясен Радев (54 кг) ще играе с Емануел Шемеза (Австралия).

Програмата продължава с деветия дуел на кръг Б, в който Кристиян Димитров (86) ще срещне Шохжакон Абдулаев (Узбекистан).

Българското присъединяване за деня ще закрие Николай Дишков (80 кг), който в 13-ия дуел на кръг А среща Хамбардзум Хакобян (Армения).

Международният шампионат „ Странджа “ се предава директно по b1b.box. Билети за шампионата могат да се закупят както от входа на зала „ София “, по този начин и в мрежата на URBO. Цените за обособените дни варират от 20 до 30 лв.. Желаещите могат да закупят входен ваучър и за всички дни, който е на цена 95 лв.. Деца и възпитаници ще влизат гратис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР