Седанът AMG C 63 ще бъде сред възможните избори за

...
Седанът AMG C 63 ще бъде сред възможните избори за
Коментари Харесай

Mercedes започва тестово да предлага луксозните си коли под наем

Седанът AMG C 63 ще бъде измежду вероятните избори за клиентите

Още по тематиката
Бавната гибел на дизела

Едно знаково правосъдно решение и първата последвала от него възбрана може да се окажат началото на края за дизеловите коли в Германия и Европа
1 юни 2018
Volvo се готви да пусне акции на борсата

Амбицията на притежателя - китайската Geely, е шведският автопроизводител да бъде оценен на 30 милиарда $
15 май 2018
Daimler води нови вложители във фонда на Softbank

Трите най-големи японски банки ще вложат средства в в най-големия фонд за рисков капитал
14 май 2018 Германският производител на коли Mercedes Benz ще пусне на пазара мобилно приложение с абонаментен проект, което да дава опция на водачите да употребяват разнообразни типове първокласни коли на марката, написа Yahoo! Finance. Преди Mercedes сходни услуги оповестиха и съперниците от BMW, Porsche, Cadillac и Volvo. Автомобилните компании търсят нови източници на доходи отвън обичайния си бизнес с произвеждане и търговия на коли. За момента услугата е в пилотна версия и ще бъде тествана в Нешвил и Филаделфия.

Да не изоставаме от конкуренцията

Абонаментният проект на BMW, който бе пуснат през април и коства 3700 $ на месец, също може да се употребява единствено в Нешвил. Най-вероятно в бъдеще този вид абонаментни проекти ще станат по-масови поради упованията на промишлеността в бъдеще хората да нямат лични коли, а да разчитат на наемни услуги.

Услугата на Mercedes има три варианти, чиито цени варират сред 1095 и 2995 $ на месец. Всеки от градовете, където услугата ще бъде дейна, ще предлага по две от трите варианти. " Апетитът на клиентите се трансформира, изключително когато става дума за артикули и услуги и нашите финансови и мобилни услуги еволюират, с цел да заситят този вкус ", разяснява в изказване Джоф Робинсън, вицепрезидент на Mercedes-Benz Financial Services.

Какво се изисква

За да употребяват услугата, водачите би трябвало да дадат своите персонални данни и копие от шофьорската си брошура. Mercedes ревизира шофьорската и кредитната история на всички клиенти. Те също по този начин би трябвало да платят и първична такса от 495 $, с цел да задействат абонамента, след което могат да прегледат свободните за прилагане коли в приложението Mercedes-Benz Collection, което към този момент е интензивно в Apple App Store и Гугъл Play Store.

След избирането на автомобила той се доставя до клиента – почистен и с цялостен контейнер. В сбирката си Mercedes е присъединила всички вероятни видове коли. Абонатите няма да имат ограничавания във връзка с това какъв брой дълго могат да употребяват дадена кола през месеца. Колите имат застраховка и поддръжка, която се покрива от Mercedes.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР