Secret Invasion е поредният супергеройски сериал на Marvel, който вече

...
Secret Invasion е поредният супергеройски сериал на Marvel, който вече
Коментари Харесай

Когато Емилия Кларк едва не прегазва Самюъл Джаксън с Лада

Secret Invasion е следващият супергеройски сериал на Marvel, който към този момент може да се гледа в Disney+. В него на фокус е Ник Фюри (Самюел Л. Джаксън) - единственият човек, който може да избави света от заплаха. Основен изверг е извънземна раса, която може да приема образа на който си изиска човек. Е, една част са добронамерени индивиди, само че друга - напълно не.
 Secret Invasion, Marvel и филмов откъс на сериала за Ник Фюри и скръл
Много (и все нови) врагове в новия сериал на Marvel

Трейлър на Secret Invasion

Когато предходната година Marvel пуснаха филмов откъс на сериала, отново не стана малко по-ясно какъв ще е сюжетът, само че пък разбрахме кои артисти ще вземат участие. Освен Самюел Л. Джаксън в основната роля, в Secret Invasion играят още Бен Менделсон и Емилия Кларк.

В интервю за Yahoo Entertainment последните двама описват повече за сериала, като един от последните въпроси на журналиста е за запаметяваща се преживелица от фотосите.

Една такава взема решение да опише. Тя споделя, че в една от сцените едвам не е прегазила сътрудника си Самюел Л. Джаксън с Лада.

Колата като цяло не ѝ е била позната и се е учудила, че има 10 педала. Актрисата даже оприличи Ладата на трактор и призна, че не е имала задоволително време да разучи ръководството. Въпреки това екипът ѝ е споделил, че няма време и би трябвало да работят. Тогава Емилия си е споделила, че ще се оправи, само че в един миг вместо спирачката, е натиснала газта и едвам не е прегазила.

Журналистът я пита каква е била неговата реакция, на което актрисата дава отговор, че той е подходил доста кавалерски и благо макар неприятната обстановка, което е можело да стане.
 Емилия Кларк, Оливия Колман, Secret Invasion и присъединяване на двете в сериала на Marvel
Емилия Кларк ще дебютира в супергеройски сериал

Secret Invasion се обрисува като един от най-интересните сериали

" После поплаках малко и най-после различен караше вместо мен ", приключва Емилия Кларк.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР