Себастиян Перез Пезани е хамелеон - той се чувства у

...
Себастиян Перез Пезани е хамелеон - той се чувства у
Коментари Харесай

Местата, които не бихте искали да посетите лично - гледайте по Viasat Explore

Себастиян Перез Пезани е хамелеон - той се усеща вкъщи си на всички места, изключително на местата, които хората биха предпочели да не посещават. Стремейки се да се изложи на враждебни условия, Себастиян пътува по света, с цел да се запознае с разнообразни хора и да се причисли към тях в всекидневието им.

От мексиканските " влакове на гибелта ", през пандиза " Палмасола " в Боливия, до филипинските златнодобивни селища и най-опасните небогати квартали в Аржентина, Хамелеонът се слива с рисковата околна среда и показва впечатляващи портрети на жителите ѝ. " Хамелеонът " ви води надълбоко в най-опасните места в света.

Последвайте Себастиян Перез Пезани и опознайте живота на хората, които живеят там, в новото предаване по Viasat Explore  " Добре пристигнали в Ада: Хамелеонът ". Поредицата можете да гледате всяка неделя в 22:50.



Viasat Explore е освен това от това, което очаквате. Любопитен, авантюристичен надъхан и насочен, каналът изследва новото и необикновеното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до всекидневието на завладяващи герои, които вършат нещата по един малко по друг метод. Научете още на www.viasatexplore.bg.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР