Себастиан Роде така и не се адаптира в Борусия (Дортмунд)

...
Себастиан Роде така и не се адаптира в Борусия (Дортмунд)
Коментари Харесай

Роде няма да играе в Дортмунд до края на сезона

Себастиан Роде по този начин и не се приспособява в Борусия (Дортмунд) след прехвърлянето си от Байерн (Мюнхен). 28-годишният полузащитник не бе безапелационен в първия си сезон на “Сигнал Идуна Парк” (2016/2017), когато изигра единствено 14 мача, по-късно пропусна сезон 2017/2018 поради травма, а през настощяата акция няма записана нито минута с жълто-черния екип. Сега халфът ще получи късмет да се бори за игрово време другаде, откакто от Дортмунд са взели решение, че той не е нужен на клуба и тъкмо заради тази причина ще бъде предан чартърен другаде.

През втората половина на сезон 2018/2019 той ще облече още веднъж екипа на тима, с който се наложи в Бундеслигата - Айнтрахт (Франкфурт). По информация на BILD Роде ще укрепи носителите на Купата на Германия със статут на преотстъпен, с цел да направи опит да възвърне самочувствието и игровата процедура.

Report: Sebastian Rode to be Loaned To Frankfurt https://t.co/UVfvPi4wJR
— Fear The Wall (@FearTheWall) December 23, 2018
Роде игра за Айнтрахт сред 2010 и 2014 година, записвайки три сезона в Бундеслигата и един във Втора Бундеслига. С екипа на “орлите” има общо 108 мача и 5 гола във всички шампионати, а от Франкфурт отиде в Байерн, а след два сезона и две трофеи в Мюнхен се озова в Дортмунд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР