Себастиан Корда бе много близо до това да победи Новак

...
Себастиан Корда бе много близо до това да победи Новак
Коментари Харесай

Корда: Най-доброто за мен тепърва предстои

Себастиан Корда бе доста покрай това да победи Новак Джокович в дуела за купата в Аделаида. Въпреки всичко, до изненади не се стигна и сърбинът завоюва своята първа купа за сезона.

Младият американец обаче изпрати една страхотна седмица, в която съумя да победи Яник Синер и Роберто Баутиста Агут, а с достигането си до финала, даде добра поръчка за идния първи шампионат от „ огромния шлем “, който започва единствено след седмица. 

Въпреки мъчителното проваляне на финала, синът на някогашния международен номер 2 Петер Корда гледа извънредно положително към бъдещето.  Американецът показа, че се усеща ужасно и е изцяло подготвен за Откритото състезание на Австралия.

„ Изпратих една чудесна седмица, в която играх необикновен тенис и няма по какъв начин да не бъда удовлетворен от себе си. Започвам годината по един доста добър метод и това сигурно ще ми даде убеденост преди идващите провокации, които ме чакат. Да, скърбя, че не съумях да победя Джокович, само че направих каквото зависеше от мен, просто все още, той може би е най-хубавият в света и за всички е ясно какъв брой е мъчно да спечелиш против състезател от сходна класа. Аз не преставам самоуверено напред и ще извадя единствено позитиви от шампионата в Аделаида, така като  ясно се видя, че мога да се измервам с най-големите в международния тенис. Победих положителни тенисисти и нямам самообладание да започва Откритото състезание на Австралия, където също ще пъдя мощен резултат. Изпълнен съм с убеденост и имам вяра, че най-хубавото за мен занапред следва “, сподели Корда 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР