Себастиан Фетел смята, че Формула 1 ще изчезне, ако не

...
Себастиан Фетел смята, че Формула 1 ще изчезне, ако не
Коментари Харесай

Фетел: Ще е правилно Формула 1 да изчезне, ако не се промени

Себастиан Фетел счита, че Формула 1 ще изчезне, в случай че не предприеме по-сериозни промени за опазването на. Четирикратният международен първенец постоянно провежда екологични начинания като събиране на боклуци, a през август провежда изграждане на " хотел за пчели ".

Попитан за рецензиите към него, че е лицемерно да приказва за запазване на околната среда, а в това време да кара във Формула 1, Фетел отговори: " Да, мисля, че тези рецензии са верни, тъй като Формула 1 не е зелена. Живеем във време, в което има благоприятни условия Формула 1 да стане зелена, само че да не губи от спектакъла, от вълнението от скоростта и от пристрастеността. "

Според Фетел тимовете във имат задоволително огромен запас да подхващат нужните ограничения.

" Имаме толкоз доста умни хора, които могат да намерят решение. Сегашните правила са доста вълнуващи, моторът е супер ефикасен, само че е ненужен. Това не е формулата за мотор, която ще се употребява, в случай че си купувате нова кола след две години да вземем за пример. Трябва да има по-значителни промени. И в случай че дойдат, това ще е добре за Формула 1, тъй като е жизненоважно. Но в случай че тези промени не дойдат, не съм огромен оптимист. Ако ги няма, мисля, че Формула 1 ще изчезне. И евентуално ще е вярно ", сподели още Фетел.

Според него към този момент се е стигнало до стадий, в който хората знаят, че са допускали неточности и нямат време да не престават да вършат неточности.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР