Себастиан Фетел с Ферари“ ще стартира от първа позиция в

...
Себастиан Фетел с Ферари“ ще стартира от първа позиция в
Коментари Харесай

Фетел потегля първи за Гран при на Канада

Себастиан Фетел с „ Ферари “ ще започва от първа позиция в Гран при на Канада на пистата „ Жил Вилньов “ в Монреал, 7-и кръг от шампионата на „ Формула 1 “. Втори в тренировките за място приключи Валтери Ботас с „ Мерцедес “, а трети остана Макс Верстапен с „ Ред Бул “ пред водача в класирането Люис Хамилтън с „ Мерцедес “.

Същевременно някогашният международен първенец Нико Розберг (Германия) разгласи: „ Не виждам „ Формула 1 “ като същински международен шампионат, в случай че в календара няма кръг в Германия. Тази страна е доста значима за „ Формула 1 “ и се надявам двете страни да реализират единодушие. “

Пистата „ Хокенхайм “ ще одобри съревнование през тази година, само че бъдещето на трасето в най-престижната автомобилна конкуренция е нестабилно, тъй като локалните промоутъри не са удовлетворени от таксата за домакинство. Пистата край Манхайм си делеше семейството с „ Нюрбургринг “ през последните години, само че остана сама в календара след 2013-а. „ Хокенхайм “ не получава държавно финансиране и точно поради това промоутърите недоволстват от високите такси.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР