Себастиан Ахо отбеляза три гола и асистенция за победата на

...
Себастиан Ахо отбеляза три гола и асистенция за победата на
Коментари Харесай

Победи за Каролина и Колорадо в НХЛ

Себастиан Ахо означи три гола и асистенция за успеха на Каролина над Бъфало с 5:3 като хазаин в среща от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). Успехът бе четвърти следващ за отбора на Каролина.

Мартин Некас добави гол и две асистенции, а Йеспери Конканиеми също се разписа за успеха. Андрей Свечников и Теуво Теравайнен добави по две асистенции за Хърикейнс, до момента в който Анти Раанта направи22 спасявания.

Джейкъб Брайсън, Виктор Олофсон и Расмус Далин означиха за гостите, които бяха в серия от три следващи победи. Бъфало има единствено една победа в последните 11 дуела с Каролина.

Отборът на Колорадо, където играе вратарят с български корени Александър Георгиев, се оправи с Кълъмбъс с 6:3 в различен мач от НХЛ, провел се във Финландия. Мико Рантанен осъществя три попадения в родината си при втория мач от НХЛ в Европа тази година.

Кейл Макар се регистрира с гол и асистенция, Логан О`Конър и Джей Ти Компхер също се разписаха, Нейтън Маккинън способства с четири асистенции, а Александър Георгиев направи 36 спасявания за триумфа на Колорадо.

Двата състава ще играят още веднъж в събота в Тампере.

Каролина – Бъфало 5:3

Колорадо – Кълъмбъс 6:3
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР