се завърна в игра с екипа на след 6-месечно отсъствие

...
се завърна в игра с екипа на след 6-месечно отсъствие
Коментари Харесай

Валери Божинов: 6 месеца не бях ходил на Герена, вчера гледах нещо уникално

се завърна в игра с екипа на след 6-месечно неявяване от терените. 36-годишният нападател се появи от аварийна пейка против втория тим на ЦСКА 1948 и способства за обрата на неговия отбор над " алените " с 3:2. Ето какво съобщи той след мача:
 Валери Божинов влезе и Септември обърна ЦСКА 1948 II Валери Божинов влезе и Септември обърна ЦСКА 1948 II
" 
Благодаря на господин Чандъров и на господин Матич. След 6 месеца пауза още веднъж се почувствах благополучен. Около мен единствено млади момчета, които се борят и играят футбол. Трябва самообладание към треньора и младите играчи, нещата ще се получат. Важно е тимът да се построи. 
Винаги гоним някакви цели. Цял живот си слагам цели пред себе си. Искаме всеки мач да надграждаме ", стартира Божинов.

Той разяснява вчерашния турнирен мач сред и Локомотив (Пловдив), както и представянето на " сините " последователи по трибуните и разкри, че е участвал на стадиона за дуела.

" 6 месеца не бях ходил на " Герена ", през вчерашния ден гледах нещо неповторимо. Поклон пред " синята " аудитория. Левски справедливо победи, само че най-много поздравления на почитателите. Това, което направиха те преди, по време и след мача, това беше необикновено.
 Левски: Думите са непотребни за това, което се случи през вчерашния ден Левски: Думите са непотребни за това, което се случи през вчерашния ден
Слушах изявлението на господин Стоилов - той постоянно желае повече и повече. Отдавна Левски не беше побеждавал пред такава аудитория. Това ще се отрази позитивно на самочувствието на футболистите. Няма по-голяма аудитория от синята.
Моето предпочитание е да играем с Левски на " Герена " за Купата, с цел да има повече аудитория. Сигурен съм, че в случай че Левски победи ЦСКА 1948, ще има 20 хиляди индивида за Купата.
22  Левски - Локомотив (Пловдив) II
Винаги, когато съм свободен, ще поддържам Левски на стадиона. Анализирахме и разузнавахме тима, въпреки всичко играем против тях единствено след няколко дни. Хубаво ще бъде да играем на " Герена ", с цел да усетят и младите футболисти тази атмосфера.
Надявам се да убедя господин Чандъров да играем на " Герена ". Ако ми се даде опция да играя, ще дам всичко от себе си в този мач. Важно е да стане един прекрасен празник и моите съотборници да усетят тръпката да играят пред най-великата аудитория в България. Нека по-добрият победи ", показа Валери Божинов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР