се завърна към мачовете, след като последните му два двубоят

...
се завърна към мачовете, след като последните му два двубоят
Коментари Харесай

Безумието на Роналдо, за което получи само жълт картон

се завърна към мачовете, откакто последните му два дуелът от Висшата лига бяха анулирани поради ковид в клуба. " Червените дяволи " обаче още веднъж демонстрираха доста неуверена игра и даже бяха надиграни от предпоследния в класирането Нюкасъл.
Двата отбора приключиха при тъждество 1:1, а рецензии за играта си получи огромната звезда на Юнайтед Кристиано Роналдо. Той остана от самото начало на терена, само че не оказа помощ по никакъв метод на отбора си, с цел да измъкне освен това от срещата.
Той даже се замеси в една обстановка 10-ина минути след началото на второто полувреме, когато резултатът бе към момента 1:0 в интерес на " свраките ". Кристиано влезе много жестоко и мощно в Райън Фрейзън и го повали на земята.
При по-внимателен обзор се вижда и че даже употребява лакътя си. В последна сметка основният арбитър му покажа жълт картон, който му е 4-ти досега през сезона във Висшата лига. Според мнозина обаче, тук Роналдо можеше да бъде изпъден. Вижте видеото по-долу в материала и преценете сами дали е трябвало да получи жълт, или червен картон.
Очаквано, след дуела мениджърът .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР