се върна на победния път след 2-те поредни загуби във

...
се върна на победния път след 2-те поредни загуби във
Коментари Харесай

Арсенал се съвзе след 2-те загуби и разби закъсали "светци"

се върна на победния път след 2-те следващи загуби във Висшата лига и победи изрично с 3:0 Саутхемптън. Така, най-малко краткотрайно, " артилеристите " се изкачиха до 5-ата позиция с 26 точки, само че могат да бъдат изместени от нея и от Тотнъм, и от Манчестър Юнайтед.
Загубата за Саутхемптън пък оставя " светците " с 16 пункта на 16-о място. Те са на 6 точки от зоната на изпадащите, само че и имат повече мачове от 3-те отбора, които са на последните 3 места с еднакъв брой точки.
Пиер-Емерик Обамеянг бе оставен отвън групата по треньорско решение, а Лаказет поведе офанзивата на домакините в негово неявяване. Французинът осъществя единствено 21 минути след началото на срещата, а 6 минути по-късно Йодегар удвои задатъка на своя отбор и му даде още по-голямо успокоение.
През второто полувреме най-интересно бе събрано в интервала сред 56` и 64`. Първо " светците " имаха съществени искания за дузпа, по-късно бе анулиран гол на " топчиите ", с цел да пристигна постоянен подобен на Габриел в 62-рата минута. Този интервал пък приключи и с удар в гредата на Габриел Мартинели.
Така Саутхемптън няма триумф над този конкурент в шампионата от декември 2018 година, когато печели с 3:2. След това има 2 равенства и 3 загуби във Висшата лига, само че и триумф за ФА Къп по-рано през тази година, когато пък Габриел си вкара автогол.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР