се свежда до смяната на ръководителите. Не се чува истинският

...
се свежда до смяната на ръководителите. Не се чува истинският
Коментари Харесай

Демерджиев вижда политическо овладяване на службите, а не реформа


се свежда до промяната на ръководителите. Не се чува същинският спор по какъв начин да се усъвършенства работата на службите и те да получат интернационална поддръжка. Прави се политическо преодоляване на службите, а не промяна.  Това съобщи някогашният длъжностен вътрешен министър Иван Демерджиев пред Българска национална телевизия.

По думите му централният въпрос е по какъв начин да има непоклатимост и успокоение в работата на службите. В момента промяна в службите не се предложила. 

Според него никой не желае да развива службите.

Демерджиев увери, че до момента в който е бил длъжностен вътрешен министър, е имало следствие за и Петър Петров-Еврото, като материалите са били предадени на прокуратурата.

Той разяснява и
 ПП/ДБ не са се отказали от промяната в службите за сигурност
ПП/ДБ не са се отказали от промяната в службите за сигурност

Атанас Атанасов предлага промяна в осем стъпки

" Бдителността би трябвало да е извънредно висока. Средата в която живеем, кървавите атентати, доста ясно би трябвало да дават сигнал на ръководещите и на ръководителите на служби какъв брой е рискова средата. Тя не е с дълго оръжие в центъра на София. Когато сме поставили служители на реда с пушки в центъра ѝ, ние признаваме индиректно, че битката с незаконната миграция се придвижва в центъра на столицата . Това е скрита работа, която цели определяне на евентуални атентати, тяхното попречване. Трябва доста работа, доста оперативна работа. Тази работа, за жалост, аз не я виждам, за сметка на това виждаме сходни демонстрации и, несъмнено, би трябвало да се вземат ограничения там, където има събиране на хора, там, където има основни обекти, те да бъдат по-добре предпазени, без да се всява непотребна суматоха в обществото ", добави Демерджиев.

С тези мигранти проникват доста хора, ангажирани, било с терористични организации, било с паравоенни организации, било някогашни военни. И когато се пропущат мигрантите да минават гладко през територията на страната, се пропущат и такива хора - къде се намират те, с какво се занимават те, не може да се откри и се основават предпоставки да се случи нещо сходно, посочи той.
 Димо Гяуров: Забравете за промяна в службите
Димо Гяуров: Забравете за промяна в службите

Народното събрание е прекомерно заето с нови закони, с голям брой регулатори, които би трябвало да бъдат попълнени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР