се радва на огромен успех с песента ѝ Flowers, но

...
се радва на огромен успех с песента ѝ Flowers, но
Коментари Харесай

Обичам феновете си, но няма да пея за тях на турне: Майли Сайръс вече не иска да прави турнета

се радва на голям триумф с песента ѝ " Flowers ", само че огромна част от почитателите ѝ евентуално няма скоро да чуят обичаната си изпълнителка онлайн. Причината за това е, че певицата към този момент няма " предпочитание " да прави турнета.

В скорошно изявление за английското сп. " Vogue " тя споделя, че няма проекти да прави ново турне към албума ѝ, макар че последното ѝ такова е през 2014 година

" Не единствено не мога, тъй като в случай че кажа не мога става дума за опция, а аз приказвам за моето предпочитание. Искам ли да пребивавам живота си за удоволствието на някого другиго? ", споделя тя през изданието.

Сайръс отбелязва още, че " да пея за стотици хиляди хора в действителност не е нещото, което обичам. Няма никаква връзка. Няма сигурност ".

След оповестяването на новината някои от почитателите ѝ останаха разочаровани, само че изпълнителката разгласява пост в профила си в Instagram, с която да изясни, че решението ѝ не е обвързвано с любовта ѝ към нейните почитатели.

" За да внеса по-голяма изясненост, усещам се обвързвана с почитателите си В МОМЕНТА повече от всеки път. Когато аз спечелвам, печелим НИЕ. Дори и да не ги виждам лице в лице всяка вечер на концерт, чувствам ги надълбоко в моето сърце. Непрекъснато сътворявам нови способи, по които мога да остана обвързвана с публиката, която обичам - без да жертвам личния си метод на живот ", написа тя.

Въпреки това в изказването си певицата споделя, че концертите, които е имала пред почитатели " са едни от най-хубавите ми дни в живота ми ". Тя разкри и, че същинската причина, заради която не желае да прави повече турнета е, тъй като не желае непрекъснато да се подготвя в съблекалня:

" Тези визии, които сътворявам, не пътуват добре. Аз просто не желая да дремя в движещ се рейс. Това няма да е най-хубавото нещо за мен тъкмо СЕГА и в случай че сте следили кариерата ми, знаете, че постоянно се трансформирам и методът, по който се усещам, също може да се промени ", изясни Сайръс пред почитателите си.

Новината раздели почитателите на поп звездата. Някои недоволстваха от концепцията, че може в никакъв случай да не я видят онлайн, само че множеството мнения към обявата ѝ бяха изпълнени с поддръжка. Много от феновете ѝ даже я поздравиха, че застава твърдо зад решението си и избира желанието и хубавичко си пред упованията, които са наложени на изпълнителите.

" Напълно разбирам. Може би нататък във времето, в случай че се чувстваш задоволително удобно, би могла да избереш няколко града, в които да направиш мини турне... Все отново направи това, което е най-хубаво за теб! ", написа един от почитателите ѝ.

" Съкрушен съм единствено тъй като по този начин в никакъв случай не съумях да те видя, само че това е толкоз разбираемо. Животът по време турне наподобява еднообразен и отегчителен ", разяснява различен.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР