се превръща от мач на мач във все по-важен играч

...
се превръща от мач на мач във все по-важен играч
Коментари Харесай

Джон Стоунс се надява да бъде извикан отново в националния отбор на Англия

се трансформира от мач на мач във все по-голям състезател в отбраната на и се надява това да му върне и мястото в националния тим. Стоунс не е играл за Англия от 2019-а година, а в този момент в сърцето на отБраната си партнира с и за 10 мача двамата са позволили единствено 1 гол.

След като вкара две попадения за крайното 4:0 против нощес, опитният защитник изясни, че една покана от страна на Гарет Саутгейт значи всичко за него.

" Да гледаш националния тим по малкия екран не е нещо, което е фантазията за футболиста. Всички тези мачове, които ми предстоят, ще се постарая да дам всичко, с цел да печеля доверието на селекционера още веднъж. И в случай че стане - стане!, сподели още Стоунс.

Той беше апетитен за един от най-големите британски гении при идването си от през 2016-а година за 47.5 милиона паунда. Но дълго време не беше неоспорим титуляр при Пеп Гуардиола. Само с 16 мача през предходната година, в този момент Стоунс стартира като титуляр. И откакто от е с контузия на коляното, то завръщането му наподобява много евентуално за Световните квалификации през март.

" Когато имаш шанса да играеш, само че си вкарваш самичък ненужно напрежение, нещата не се получават. Единственото нещо, което би трябвало да правиш, е да работиш и да бъдеш спокоен ", счита Стоунс. Премиър лийг 19 кръг, неделя 17 януари  Манчестър Сити 4:0краен резулат  Кристъл Палас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР