се подигра на главния прокорор Иван Гешев с нов туйт

...
се подигра на главния прокорор Иван Гешев с нов туйт
Коментари Харесай

Божков захапа Гешев за снимките и аудиозаписа на Борисов

се подигра на основния прокорор Иван Гешев с нов туйт в обществената мрежа. Този път предприемачът в заточение и няколко обвинявания нападна Гешев по проблема със фотосите и аудиозаписът " ПКП ".
Припомняме, че прокуратурата към този момент разгласи, че по записите, а през вчерашния ден посочи, че  видеозаписът и фотосите от вкъщи на премиера Бойко Борисов.
Ето къс откъс от заключението на прокуратурата: " Въпреки извършеното обективно, всестранно и цялостно следствие, не може да се откри на кои дати са направени фотосите, дали виждащите се в отворено чекмедже банкноти са същински, какво е тяхното количество и общата им номинална стойност, както и дали правоъгълните жълти на цвят предмети в чекмеджето са златни, нито чия благосъстоятелност са те ". И още: " Въз основа на тези условия наблюдаващите прокурори не намират, че по делото са налице доказателства за закононарушение, обвързвано с естеството на движимостите от фотосите и видеозаписа, произхода на тези движимости или режима на тяхното държане, което да постанова обособяване на материали по реда на Наказателно-процесуален кодекс. Това е по този начин, тъй като без значение защо закононарушение по Наказателен кодекс се прави следствие, главният въпрос, на който следва да се отговори, е - отразяват ли материалните доказателства по делото обективната реалност. При откритата фактическа конюнктура, след осъществяване на всички вероятни все още дейности по следствието, безапелационни доказателства в тази тенденция не са събрани ".

" Иван Гешев установигте ли дали спящото лице е Бойко Борисов и по кое време е задремал? ", пита в тази връзка предприемачът.
. - установихте ли дали спящото лице е и по кое време е задремал?
— Vassil Bojkov (@BojkovVassil)
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР