се наложи с 2:0 над гостуващия в среща от 21-ия

...
се наложи с 2:0 над гостуващия в среща от 21-ия
Коментари Харесай

Селта победи и задмина Осасуна

се наложи с 2:0 над гостуващия в среща от 21-ия кръг на. И двата гола паднаха до почивката. В 29-ата минута откри резултата, а в 38-ата се разписа, който отпразнува по отговарящ метод 150-ия си мач за отбора от Виго. пък получи специфична фланелка във връзка изиграните 400 мача за. Постижението на нападателя стана факт при гостуването на преди няколко дни.

След 3 победи в последните си 4 мача към този момент е на 12-о място в класирането. Галисийци имат в актива си 26 точки и изпревариха днешния си противник, който остана на 13-а позиция с 25 точки.

Двубоят можеше да се развие и по различен метод, само че в самото начало закъсня да засече центриране от десния фланг и да даде преднина на гостите от Памплона. В 9-ата минута пред хърватина се откри нов късмет, само че топката срещна напречната греда.

В 29-ата минута смъкна топката към и десният бек на стреля безпощадно с левия крайник. Голът беше първи през сезона за опитния защитник на тима от Виго.

Натискът на домакините продължи и в 38-ата минута те удвоиха задатъка си. Всичко стартира от доста технично отиграване на до аутлинията. продължи топката към, а той нямаше по какъв начин да пропусне от няколко метра.

През второто полувреме направи всичко допустимо и той да се запише измежду голмайсторите, само че не съумя. обаче сподели добър футбол и е все по-далеч от рисковата зона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР