се класира за 1/4-финалите на , след като победи с

...
се класира за 1/4-финалите на , след като победи с
Коментари Харесай

Аталанта наказа пропуските на Байер в добавеното време

се класира за 1/4-финалите на, откакто победи с 1:0 на " БайАрена ". " Аспирините " пропиляха няколко доста положителни благоприятни условия да наваксат изоставането си от един гол от първия мач, като най-фрапантни бяха пропуските на. Така се стигна до добавеното време, когато резервата донесе успеха на. Така с общ резултат 4:2 бергамаските се класираха за идната фаза.

Още в осмата минута Диаби имаше страховит късмет да изравни общия резултат, откакто излезе самичък против Мусо, само че не съумя да го преодолее и стражът избави с една ръка. При последвалото изчистване Толой получи травма и трябваше да бъде изнесен на носилка. Травмата на бранителя очевидно е сериозна, което е удар освен за Аталанта, само че и за националния тим на Италия, за който следва значим бараж.

В началото на второто полувреме Муса Диаби пропусна втора чиста опция. Останал очи в очи с Мусо, той още веднъж не съумя да го преодолее, като този път стражът на Аталанта избави с крайник.

Пропуските на Байер бяха осъдени в добавеното време, когато Аталанта осъществя единствената си опция през втората част, а и най-реалната такава за целия мач. Резервата Бога пое топката още преди централната линия, след което със страхотна скорост направи рейд до противниковата врата и стреля в близкия ъгъл за 0:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР