се измъкна от зоната на изпадащите в поне за няколко

...
се измъкна от зоната на изпадащите в поне за няколко
Коментари Харесай

Венеция не се предава

се измъкна от зоната на изпадащите в най-малко за няколко часа, откакто реализира изненадваща победа с 2:1 при гостуването си на. " Биковете " не са в добра форма през последните седмици и това си пролича и през днешния ден. Те поведоха с ранен гол на, само че попадения на и донесоха скъпите три точки на.

Успехът е първи за тима на Паоло Занети в шампионата от ноември насам, а в останаха недоволни от съдийството, и най-много от анулирания изравнителен гол на.

В 5-ата минута получи пас от и стреля, а стражът на гостите не се намеси задоволително добре и разреши топката да влезе във вратата му. имаше и други положения до почивката. Най-чистото от тях пропиля.

В 38-ата минута проби по десния фланг и откри суринамеца, който вкара дебютния си гол в италианското състезание. На старта на второто полувреме комбинира с и той не остави никакви шансове на Ваня Милинкович-Савич - 2:1 в интерес на Венеция.

Последва напън на, само че и няколко рискови контри на гостите, при една от които се оказа очи в очи с вратаря на " биковете ". Нигериецът обаче пропусна.

Звездата на Торино Андреа Белоти се завърна в игра след няколко месеца отвън терените поради травма. Италианският национал вкара гол в 90-ата минута, само че той беше анулиран след намесата на поради засада на. Дълбоко в добавеното време Окереке получи червен картон, само че тимът му си потегли с успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР