се доближи до четвъртфиналите в Лигата на конференциите, след като

...
се доближи до четвъртфиналите в Лигата на конференциите, след като
Коментари Харесай

Рома излъга Витес с красив гол

се приближи до четвъртфиналите в Лигата на конференциите, откакто завоюва с 1:0 гостуването си на. беше основното настоящо лице в дуела. Португалският халф вкара гола за " джалоросите " в самия завършек на първото полувреме, а в 79-ата минута получи червен картон. имаше много шанс и не позволи попадение във вратата си, въпреки че пред домакините се откриха не една и две благоприятни условия.

Преди този мач записа две следващи победи в Серия " А " и съживи очакванията си да финишира в топ 4. За гостуването в Нидерландия Жозе Моуриньо остави на пйеката, и. В предни позиции започнаха, и Николо Дзанило.

стигна до осминафиналите, откакто в предходния кръг в профил. Тимът от Арнхем не можа да доиграе мача си против Спарта (Ротердам) от Ередивизие предишния уикенд поради вълнения по трибуните. Наставникът Томас Леч пусна в офанзива, Люис Опенда и.

В началните минути домакините пропуснаха две чисти положения, а техен гол беше анулиран поради засада. не успяваше да стопира бързите пробиви на, който в няколко обстановки надигра. В средата на полувремето сбърка с пас към и откардна топката. Последва подаване към, само че той от няколко метра шутира в навън.

" Вълците " се активизираха след 30-ата минута. Ейбрахам можеше да открие резултата, само че Йерун Хувен мазета удара му. В добавеното време на първата част Серджо Оливейра за следващ път сподели, че има доста мощен изстрел и даде преднина на Рома, откакто преди този момент отбраната на Витес не се оправи с изчистването на топката.

На почивката Моуриньо направи тройна промяна. Португалецът пусна в игра Кристанте, Карсдорп и Ел Шаарауи. Рома по-често се задържаше в противниковата половина, само че контрите на Витес бяха все по този начин рискови. В 64-ата минута Ейбрахам беше покрай втори гол за " вълците ", само че Якоб Расмусен го блокира.

В 79-ата минута Рома остана с човек по-малко. Голмайсторът Оливейра извърши няколко следващи нарушавания и небрежно получи два жълти картона. Това разреши на Витес да притисне гостите до края на мача и да стигне до една стопроцентова опция за гол, само че ударът с глава на Гърбич опадна в ръцето на Руи Патрисио.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР